Dom je ODPRT

A(tra)ktivni Iran 2018 (13 dni) - PD PT Ljubljana

Območje: Tujina
Tip dogodka: treking
Kdaj: 10.04.18, za podrobnejšo uro glej program Povratek: 22.04.18, za podrobnejšo uro glej program
Zborno mesto: V Ljubljani - točna lokacija bo določena naknadno
Vodnik/kontakt: Stane Tomšič (mobi: 041 830 366) in TA Oskar
Pot: označena pot
Zahtevnost: lahka do zelo zahtevna
Primernost: Ustrezna telesna pripravljenost.
Višinska razlika: Glej program.
Okvirni časi hoje (ur): več dnevni izlet
Način prevoza: Letalo in posebni avtobus ter druga prevozna sredstva.
Oprema in dokumenti: Veljaven potni list in VIZA: Slovenci potrebujemo iransko vizo. Najmanj 35 dni pred odhodom predložite izpolnjen obrazec (Priložen k prijavnici) ter fotografijo. Pred odhodom vas bomo pozvali da predl
Prijave: Prijave in plačila: do petka, 20. oktobra 2017 oz. do zasedenosti prostih mest.
Stroški: 1.530 EUR (posebna ponudba za PD PT Lj.) oz. 1.620 EUR - cena na osebo v dvoposteljni sobi.

Opis izleta v PDF:

...

Prijave in plačila: do petka, 20. oktobra 2017 oz. do zasedenosti prostih mest.

Prijavnico pošljite ali jo dostavite osebno v pisarno društva na naslov: Planinsko društvo Pošte in Telekoma Ljubljana, Cigaletova 10, 1000 Ljubljana. Na osnovi prijavnice prejmete račun.

DRUGI PODATKI:

VIZE: Slovenci potrebujemo iransko vizo. Najmanj 35 dni pred odhodom predložite izpolnjen obrazec (Priložen k prijavnici) ter fotografijo. Pred odhodom vas bomo pozvali da predložite potni list za ureditev vizuma (v njem ne sme biti izraelskega žiga).

ZDRAVJE: obveznih cepljenj za to potovanje ni.

OBVESTILO PRED ODHODOM: Agencija Oskar pošlje potnikom najmanj 8 dni pred odhodom potrebna obvestila v zvezi s potovanjem, ki se nanašajo na uro in kraj odhoda, potrebna oblačila, obutev in opremo, številko sedeža v avtobusu, kakovost prevoznih sredstev, nastanitve, mejne in carinske formalnosti ter sanitarne, denarne in druge upravne predpise.

Splošni pogoji poslovanja Agencije Oskar so sestavni del programov in so kot posebna tiskana priloga na voljo na vseh prodajnih mestih. Z vplačilom akontacije potnik potrdi, da je z njimi seznanjen in jih v celoti sprejema.

Pripravi za tisk