Polževo

Območje: Dolenjska
Tip dogodka: srečanje
Kdaj: 09.06.19, Ob 9 uri za pohodnike.ob 11.30 za ostale udeležence prireditve Povratek: V popoldanskih urah
Zborno mesto: Glavna avtobusna postaja Ljubljana-postajališče št.29
Vodnik/kontakt: Zdenka Gorenc-GSM;031328477
Pot: označena pot
Zahtevnost: lahka
Primernost: Primerna telesna pripravljenost
Višinska razlika: cca 260 m
Način prevoza: Posebni avtobus
Oprema in dokumenti: Oblačila primerna vremenskim razmeram,pohodne palice,veljavna planinska izkaznica,osebni dokument,zdravstvena izkaznica
Prijave: V društveni pisarni in kasneje pri vodniku
Stroški: 15€

OPIS POTI: v PDF

52. srečanje planincev Pošte in Telekoma Slovenije in praznovanje 50-letnice Poti kurirjev in vezistov NOV Slovenije bo na Polževem.

S člani PD PT Celje in PD PT Maribor se bomo okoli 9.30 uri zbrali v Višnji gori ter se odpravili na lahko kopno turo do kraja srečanja na Polževem, kjer bo ob 13.00 uri začetek uradnega dela srečanja s pozdravnimi nagovori in kulturnim programom. Po koncu uradnega programa (nekje ob 14.00 uri) bo topla malica in planinsko druženje ob spremljavi žive glasbe.

Okoli 17.00 ure bo zaključek srečanja in povratek domov (odhod avtobusov iz Polževega).

STROŠKI IZLETA: Morajo biti plačani pred izletom!

15 €

Za otroke do 15. leta starosti v spremstvu odraslih je prevoz brezplačen.

Na seznam se uvrstite šele po plačilu!

Plačilo v pisarni ali na račun društva TR: SI56 0475 0000 3082 905, s pripisom smeri in datuma izleta.

Pred plačilom na TR se pozanimajte v društveni pisarni o prostih mestih in takoj plačajte! Prednost imajo člani društva, v primeru prostih mest, se izleta lahko udeležijo tudi drugi, ki imajo plačano članarino PZS.

Pisarna na Cigaletovi 10 je odprta: torek od 15:00 do 17:00 in petek od 9:00 do 11:00.

Podrobnejše informacije daje vodja izleta.

Pripravi za tisk