OBČNI ZBOR PD PT LJUBLJANA - 01.03.2013

Letošnjega jubilejnega 59. občnega zbora PD PT Ljubljani, ki je potekal v petek, 01.03.2013 v poslovni stavbi Telekoma v Stegnah, se je naša skupina, na pobudo našega predsednika udeležila kar v velikem številu, saj nas je bilo kar 10. Na željo oranizatorja PD PT Ljubljana, ki v letošnjem letu praznuje 60 let delovanja, so bila na tem občnem zboru podeljena tudi priznanja planinskim skupinam in njihovim članom. Ob 60 letnici PD PT Ljubljana so podelili planinski skipini Nova Gorica in Novo Mesto zlati znak planinskega društva.  Poleg skupine so prejeli priznanja tudi posamezniki iz naše skupine:
Priznanje Vodniške komisije PZS so prejeli vodniki PZS:
Aleš Koršič,   za 5-letno opravljanje dela vodnika PZS

Zlati znak PD Pošte in Telekoma Ljubljana:
Ivan Trampuž, za uspešno vodenje PS PT Nova Gorica, vodenje planinskih izletov in pomoč pri vzdrževanju Poštarskega doma na Vršiču,

Darinka Gaberščik, za pripravo Zbornika 50-letnice PS PT Nova Gorica, urejanje spletne strani skupine in vodenje izletov iz varstva gorske narave

Po uradnemu delu je sledilo še veselo druženje. Več o vsemu dogajanju pa si lahko preberete in pogledate tudi v spodnji povezavi, kjer so napisane tudi podrobnosti z občnega zbora:

www.pdrustvo-ptlj.si/?tip=drustvo&pod=galerije&id=303

Tekst: Darinka Gaberščik