Dom je ODPRT

ODPIRANJE POŠTARSKEGA DOMA 2017 - 20. 6. 2017

Opis odpiranja 2017 v PDF obliki   in  Povezava na novo prakitično aplikacijo "Planinc" (več o tem na povezavi: Planinc - Android aplikacija)

Poštarski dom na Vršiču - je ponovno ODPRT

Letošnje leto je bil dom odprt nekoliko kasneje zaradi zahtevnih vzdrževalnih del  na vršiški cesti. Občasno je prihajalo do zastojev. V času, ko je bila predvidena otvoritev doma je teden dni veljala  popolne zapore ceste. Datum otvoritve smo zato prestavili na 21. 6. 2017.

Pred otvoritvijo doma smo  zamenjali obstoječo čistilno napravo z novo. Demontiranje stare, čiščenje in montaža  je trajala več dni. Napravo je montiralo podjetje Roto iz Murske Sobote, ki zagotavlja stalno, visoko, kvalitetno čiščenje odpadne vode. Sočasno  smo opravili več del potrebnih za otvoritev doma tako, da smo dan pred otvoritvijo opravili samo še zaključna dela.

Posebej smo se potrudili pri ureditvi zunanjega prostora, ki je sedaj zravnan in posut s drobnim peskom. Namestili smo štiri senčnike. Vse mize sedaj v senci pričakujejo goste.

Pričakuje vas  ista oskrbniška ekipa kot lani. Oskrbnik Miha Agošton in Ksenija, kuharica  Giza Filo, Kozmik Marija. Kasneje se bo priključila še Nataša Ljubisavljevič.

Ponudba hrane bo  pestra. Novost bo Slovenska potica.

Pri delih so sodelovali: Miran Selan, Peter Maček, Jože Rožun, Vidmar Sandi, Maks Žel, Milan Župevc, Slivnik S.P. in  Boris Lazar.

Odstranjevanja, montažo čistilne naprave in odpiranje doma si lahko ogledate na spletni strani.

Opravljeno je bilo veliko delo.

Načelnik Gospodarskega odseka: Boris Lazar