PD Pošte in Telekoma Ljubljana

English
Navigacija
Poštarski dom na Vršiču
Zima na Vršiču
Okno v Prisojniku
Planike
Jesen na Vršiču
Ruska kapelica
Ajdovska deklica
Dom je ODPRT

Občni zbor PS Novo mesto 23. 2. 2018

 

V petek, 23. februarja 2018, smo se člani PS Novo mesto zbrali na letnem občnem zboru z namenom, da pregledamo, kaj od napovedanega za leto 2017 smo uresničili in kakšni so naši načrti za tekoče leto. Kot predstavnik matičnega društva se nam je pridružil g. Jožef Tišlarič. Po potopisnem predavanju z Marico in Andrejem po Islandiji, ki je bil kot nalašč, da smo zagotovili sklepčnost pa k uradnemu delu.

 

Z izkupičkom smo lahko zadovoljni, saj smo količinsko načrt izletov v celoti uresničili, nekatere izlete, ki so odpadli zaradi premalo prijav ali zaradi slabega vremena pa nadomestili z drugimi. Če je bila priložnost, smo kakšen izlet opravili tudi kot soudeleženci pri drugih organizatorjih. Z bančniki so bili naši člani na Tolsti Košuti, s člani PD Trebnje na Begunjskem vrhu in Rjavini in z našimi seniorji od Velikega Gabra čez Trebni vrh v Trebnje. Finančno ni da bi se hvalili, nekaj je iz članarine in dotacije matičnega društva, nekaj iz nahrbtnikov, nekaj prispevamo še s prevozi z lastnimi avtomobili pa gre. Smo pa tudi bolj skromne sorte, le kakšno eno ali dve malici na leto si privoščimo.

 

Vsakoletna želja, da bi se društvu pridružili novi člani, se je tokrat vendarle majčkeno uresničila. Našemu dolgoletnemu članu Luki sta se kot člana PS pridružila še partnerica Anka in njun nekajmesečni sinček Oto. Z veseljem čestitamo in ju predstavljamo, oba sta tudi že opremljena, da krenemo na kakšno turo. Nogice so sicer še malo majave, po štirih bi šlo bolj počasi, v nahrbtniku bo pa super. Lep razgled in očijeva ušesa kot nalašč za držat. Luka, ne se bat, če bo nuja, bomo pa malo pomagali. Andrej Z.