Dom je ODPRT

Sejem Alpe-Jadran

Alpe- Adria, 30. sejem turizma, kampinga in karavaninga

Od 30. januarja do 2. februarja 2019 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekalaosrednja sejemskaturistična prireditev v Sloveniji. Kraji, območja in turistične organizacije so predstavile svojo ponudbo. Na sejmu so v okviru Planinske zveze sodelovala tudi nekatera planinska društva, med njimi tudi naše Planinsko društvo Pošte in Telekoma Ljubljana v izvedbi oziroma ob podpori gospodarskega odseka društva in njenega načelnika Borisa Lazarja. Obiskovalcem sva na tem sejmu skupaj z Jožetom Rožunom z besedo in promocijskim gradivom skušala najbolje predstaviti delovanje našega društva in Poštarski dom na Vršiču. Obiskovalcev je bilo nad pričakovanji zelo veliko, saj so jih najini kruhki, obloženi z gorenjsko zaseko, izredno privlačili in jih niso mogli prehvaliti. Midva pa sva to kulinarično navdušenje, mislim da zelo dobro, izrabila za našo promocijo. Ob tem pa je dan tudi minil v navezovanju stikov in v zelo prijetnem druženju in klepetu z najini sosedi na predstavitvenem prostoru, z ga. Natalijo iz PZS, Sašo iz Slovenskega planinskega muzeja, pa predstavniki iz PD Postojna in najbolj z ga. Marjanco, upravnico planinskega doma na Košenjaku. Vesela sva bila tudi obiska naše vodnice Ruže Tekavec.

Društvo in kočo mislim, da sva dobro predstavila. V nadaljnjem pa je za take predstavitve se potrebno še bolje pripraviti, predvsem v smislu uporabe avdiovizualne tehnike, bolje predstaviti predvsem društvo in skupine društva ter njihove poTEKST

Tekst in fotografije: Irena Mlakar

Obisk je bil nad pričakovanji.